travonline logo

vinna på v86

V86 är en spelform som utvecklades som ett alternativ till V65 men blev otroligt populärt. Precis som andra liknande spelformer så gäller det att tippa rätt i ett visst antal förutbestämda lopp. Det som skiljer V86 från andra spelformer inom trav är framförallt hur radkostnaden när man satsar och kostnaden ligger på 50 % av vad V75 eller V65 har. V86 spelas varje onsdag främst på Solvalla även om det förekommer att loppen körs någon annanstans så är de det vanligaste att loppen körs just på Solvalla.

Hur vinner man på V86

På V86 så satsar man på 8 lopp och där varje lopp innehåller mellan 8 och 15 hästar och man vinner om man lyckas pricka in på sex eller fler lopp. Det är även där namnet kommer ifrån då det är vinst mellan 8 till 6 rätt. Man kan egentligen göra det enkelt och säga att så fungerar alla travspel som börjar med V och man kan då redan från början avgöra vad som krävs för att vinna. Likt de flesta andra spelformer inom trav så är det ett pott baserat system vilket betyder att alla insatser samlas i en pott som de som får sex eller fler rätt får dela på. Precis som med alla liknande system så är det inte vanligt att man vinner den enorma summor pengar då det kräver att man tippar in hästar som ingen annan trodde skulle vinna.

Hur satsar man pengar på V86

Precis som med alla andra travspel så lämnar man in de hästarna som man tror kommer vinna loppen med hjälp av en speltalong eller kupong och så länge som de inte har stängt loppen för spel så kan man spela. Oavsett om du spelar på nätet eller hos ett ombud så fungerar det på ungefär samma sätt vilket gör att en spelare som är van vid att spela hos ett ombud enkelt kan spela på nätet då det fungerar på nästan samma sätt.

Spela på nätet

Att spela V86 på nätet är absolut det enklaste och mest effektiva sättet att spela på. Spelaren kan enkelt hitta information om hästarna och deras jockeys och på det sättet analysera loppen samtidigt som spelaren fyller i spelkupongen. Spelaren slipper även att behöva gå till ett ombud för att lämna in sitt spel då det sköts på nätet och du får omedelbart en bekräftelse på om spelet är mottaget eller inte. Så länge som internet fungerar hemma är det alltid bäst att spela på nätet.


Travonline.se | Cookies | Sitemap