travonline logo

vinna på v75

Vad är egentligen v75 är en fråga som många ställer sig och även om de flesta vet att det handlar om trav så känner de inte riktigt till vad som gäller för V75. Av alla sätt som finns att satsa pengar på trav så är V75 inte så gammalt utan det lanserades faktiskt 1993 vilket gör att de är en av de nyaste varianterna som finns på travspel. Då det är ett nytt spelsätt även om det vid skrivande stund har gått rätt så många år sedan V75 lanserades så är det bara personer som spelar på hästar som känner till reglerna och vi kommer göra vårt bästa i den här artikeln för att du som läsare ska känna att du vet reglerna som gäller kring V75.

Vad är V75?

Sedan lanseringen av V75 1993 så har spelreglerna inte ändrats så det är samma regler idag som det var när det lanserades. Det första som man måste veta när man pratar om V75 är att det enbart är på lördagseftermiddagar som loppen går för V75 och för vissa förutbestämda lopp.

Även om det vid vissa tillfällen går att spela på V75 under veckodagar i samband med stora travevenemang vilket sker omkring 20 gånger per år.

Det gäller att lista ut vem det är som vinner på dem förutbestämde loppen och man vinner om man får fem eller fler rätt. Så V75 är inte svårt att förstå det enbart gäller att lista ut vilken häst som kommer vinna på de loppen som redan är förutbestämda. Det har gjort att de som spelar på V75 spenderar väldigt lång tid med att analysera de startlistor som läggs ut för att räkna ut vilken häst som vinner vilket lopp.

Spela på V75

För dig som vill lära dig mer om att spela på V75 så är det inte speciellt svårt och det finns flera olika sätt att spela på. Det vanligaste sättet för nybörjare som inte känner till så mycket om vare sig V75 eller om hästar är att köpa en Harry boy. Harry boy är perfekt både för nybörjare men även för vana spelare men som vill spela lite snabbt istället för att välja ut hästarna själv och det man får när man köper en Harry boy för V75 är att ”Harry” väljer ut vilka hästar du ska spela på.

Om man hellre vill välja ut hästarna själv så går det bra men då får man fylla i en spellista med vilka hästar man tror ska vinna och det tar betydligt längre tid att göra detta än att köpa en Harry boy men spelaren får då fördelen att själv analysera vilka hästar som kommer att vinna.


Travonline.se | Cookies | Sitemap