travonline logo

dagens dubbel tips

Dagens dubbel har funnits under en rätt så kort tid då det lanserades 1987 och har försett spelare över hela Sverige med stora vinster och glädje och som namnet antyder spelas dagens dubbel varje dag på två förutbestämda lopp. Spelaren väljer själv vilka hästar den tror kommer att vinna loppen och lämnar antingen in spelkupongen till ett ombud eller spelar på nätet.

Spelaren kan själv välja vilken av de 12 hästarna som kommer att vinna och om man väljer att spela på nätet kan man spela på lopp flera dagar i förväg och på ett väldigt enkelt sätt. Då dagens dubbel spelas varje dag så ger det spelaren en möjlighet att kunna spela på trav även om det inte är någon annan spelform som har ett lopp just den dagen vilket verkligen är en av dagens dubbels största fördelar.

Vinna på dagens dubbel

Även om vi redan nämnt hur man vinner så tycker vi det är viktigt att du som läsare verkligen förstår vad som krävs. För att vinna på dagens dubbel krävs det att spelaren har satsat rätt på de två förutbestämda loppen och det skiljer sig från många andra spelformer inom trav då det krävs 100 % rätt för att kunna vinna. Med många andra system så går det ofta att vinna även om man inte fått alla rätt men detta gäller inte dagens dubbel.

Att pricka in rätt häst på två lopp låter kanske inte så svårt då det i V75 är 7 lopp som krävs för att få alla rätt men fortfarande så är det 12 hästar i varje lopp i dagens dubbel vilket kan göra det väldigt svårt att pricka in rätt häst.

Spela hos ombud eller på nätet

Att spela på dagens dubbel är enkelt och kan göras antingen hos ett ombud eller på nätet och spelaren själv väljer vad som passar bäst. Vi tycker däremot att det bästa är att spela dagens dubbel på nätet då det helt enkelt är betydligt enklare och man kan i lugn och ro sitta och välja ut vilka hästar som man tror kommer att vinna. Hos ett ombud kan det även vara långa köer precis innan spelstoppen för att alla ska lämna in sina spelkuponger och på nätet så slipper man det och man kan då alltid vara säker på att man kommer hinna lämna in sitt spel i tid vilket man inte alltid kan vara hos ett ombud.


Travonline.se | Cookies | Sitemap